Hundkoppel

Här har vi samlat all information ni behöver för att kunna välja just ert koppel. 
Hos Nordic Dogs hittar du Antiglid & Reflexkoppel, Retrieverkoppel, NoseWorks-koppel, Valkkoppel och Tvillingkoppel.
 
Antiglidkoppel  
Antiglidkoppel har gummitrådar broderade i kopplet för att ge dig det bästa greppet. De antiglidkoppel vi har är Koppel Antiglid & Reflex 20mm x 180cm - Metizo Dezign och NoseWorks-koppel 20mm x 400cm – Metizo Dezign.
 
Reflexkoppel  
Reflexkoppel innebär att kopplet har insydda reflexer för att ni ska synas ordentligt på kvällen. Detta ökar säkerheten för dig och din hund. Alla koppel från Metizo Dezign samt Baggens vanliga koppel har reflexer insydda. Se även Baggens tvillingkoppel Reflex Svart. '
 
Retrieverkoppel 
Retrieverkoppel fungerar som koppel och halsband i ett vilket är både smidigt och enkelt. Retrieverkoppel är en bra lösning i situationer där du snabbt behöver koppla din hund. Eftersom det nästan inte tar någon plats alls är det enkelt att ha med sig i fickan när hunden är lös. Kopplet har en stopper och en reglering så att du kan spänna in halsbandet efter din hunds halsmått. 
 
NoseWorks-koppel 
NoseWorks-koppel är ett längre koppel, oftast utan handtag, som tack vare dess extra längd fungerar utmärkt att använda när du jobbar med hunden i sökarbete eller Nose work. Det NoseWorks-koppel som vi säljer har även gummitrådar inbroderade samt reflex i hela kopplet. NoseWorks-koppel 20mm x 400cm Metzio Dezign.
 
Valkkoppel 
Ett valkkoppel är sytt i kanalband vilket ger ett bra grepp, kallas även kanalkoppel. Kopplet är hållbart och slitstarkt, samtidigt som det är mjukt och skönt att hålla i. Oftast är även valkkoppel den billigaste typen av koppel då det är enklare att tillverka. Kolla gärna in vårt valkkoppel från Bistos. Valkkoppel 18mm x 180cm Blå - Bistos.
 
Tvillingkoppel 
Ett tvillingkoppel underlättar vid rastning av två hundar. Du fäster enkelt tvillingkopplet längst ner på ditt vanliga koppel. Våra tvillingkoppel har en swivel istället för en ring längst upp för att undvika trassel och göra promenaden ännu enklare. Detta är ett måste när du har fler hundar.