Återbetalningspolicy

Återbetalningspolicy i korthet

Du kan returnera produkten inom 30 dagar efter leverans. Produkten måste vara i nyskick. För att göra en retur så måste du höra av dig till info@nordicdogs.se för att få en retursedel. 

Observera om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning nedan för att ej bli debiterad 199 kr. 

Returer

Vår policy varar 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte. För att vara berättigad till en retur måste din vara, vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också finnas i originalförpackningen. Enklaste sättet att slutföra en retur är att skicka mejl till info@nordicdogs.se med din utsago och vi kommer att svara dig inom 1-2 arbetsdagar. 

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett mail till dig för att meddela dig att vi har fått din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om ett godkännande eller ett eventuellt avslag på din återbetalning. Om din förfrågning godkänns, kommer din återbetalning att behandlas och krediten kommer automatiskt att skickas till din ursprungliga betalningsmetod inom ett par dagar.

Observera att vi inte återbetalar kostnaden för frakt.